Casa Casona

Casa Casona er drevet av nydelige Betsy og hennes mann. Huset ligger i Havanna centro og har derfor en perfekt beliggenhet. Her kan du sitte på terrassen, og følge med på det herlige gatelivet i Havanna. Huset har fire soverom med enkel standard. Rommene er rene og pene. To av de har delt bad. To har bad en-suit. Betsy serverer tradisjonell middag, og den beste frokost. Dette er bra basic overnatting i Havanna, og den beste måten å bli kjent med det ekte Cuba. Les mer om å bo hos de lokale her.

Casa buen viaje

Casa buen viaje ligger i gamlebyen i Havanna. Det er et casa med høy standard og man kan velge mellom tre ulike typer rom. Suite, superior eller standard. Det er et forholdsvist nytt casa som på kort tid har utmerket seg med supre anmeldelser. Og med god grunn! Les mer på Trip advisor her.

Casa Cuartales

Casa Cuartales er et nydelig gjestehus midt i gamlebyen. Det er drevet av en svensk dame, Lillevi, og hennes cubanske mann. Hun kjenner Havanna godt og hjelper deg med det du trenger. Huset er pusset opp med original hånd, og er rett og slett nydelig. Malerier på vegger og tak. Må oppleves!

Overnatting i Havanna som vi anbefaler

Casa Concordia

Casa Concordia reserverer vi som regel når vi har større grupper på besøk. Dette er en fantastisk leilighet med tre soverom. Den ligger i Havanna centro. Den har veldig høy standard. Den har et nydelig interiør og en fantastisk utsikt utsikt mot Havanna.

casa buen viaje i Havanna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

EnglishEnglishNorwegianNorwegian