Casa casona

Casa Casona er drevet av nydelige Betsy og hennes mann. Betsy ønsker deg velkommen midt i sentrum, med nydelige frokoster og cubansk gjestfrihet på sitt beste. Dette er huset for deg som vil komme tett på det cubanske hverdagslivet. Huset ligger i centro Havanna. Her vil du nyte Havannas pulserende liv. Du kan sitte på terrassen, og nyte det derfra eller du kan hoppe i sandalene og bli med på livet, bare du går ut døra.

Casa casona har fire soverom med enkel standard. Rommene er rene og pene. To rom har delt bad. To rom har bad en-suit. Alle rom har air-condition, eller vifte om du foretrekker det. Betsy serverer tradisjonell middag, og den beste frokost. Dette er bra basic overnatting i Havanna, og den beste måten å bli kjent med det ekte Cuba. Les mer om å bo hos de lokale her.

Casa buen viaje

Casa buen viaje ligger i gamlebyen i Havanna. Det er et casa med høy standard og man kan velge mellom tre ulike typer rom. Suite, superior eller standard. Det er et forholdsvist nytt casa som på kort tid har utmerket seg med supre anmeldelser. Og med god grunn! Les mer på Trip advisor her.

Casa Cuartales

Casa Cuartales er et nydelig gjestehus midt i gamlebyen. Det er drevet av den svenske damen Lillevi og hennes cubanske mann. Hun kjenner Havanna godt og hjelper deg med det du trenger. Huset er pusset opp med original hånd, og er rett og slett nydelig. Malerier på vegger og tak. Må oppleves!

Nettsiden deres finner du her

casa buen viaje i Havanna

Casa Concordia

Casa Concordia kan vi virkelig anbefale for grupper som er på tur. Dette er en stor leilighet i Havanna sentrum. Den har tre store soverom og leiligheten har høy standard. Den har et nydelig interiør og en fantastisk utsikt utsikt mot Havanna by.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *