Casa Casona

Casa Casona er drevet av nydelige Betsy og hennes mann. Huset ligger i centro og har en perfekt beliggenhet. Her kan du sitte på terrassen, og følge med på det herlige gatelivet i Havanna. Huset har fire soverom med enkel standard. Rommene er rene og pene. De serverer middag om du ønsker, og den beste frokost.

Casa buen viaje

Casa buen viaje ligger i gamlebyen i Havanna. Det er et casa med høy standard og man kan velge mellom tre ulike typer rom. Suite, superior eller standard. Det er et forholdsvist nytt casa som på kort tid har utmerket seg med supre anmeldelser. Og med god grunn!

Overnatting i Havanna som vi anbefaler

Casa Cuartales

Casa Cuartales er et nydelig gjestehus midt i gamlebyen. Det er drevet av en svensk dame, Lillevi, og hennes cubanske ektemann. Hun kjenner Havanna godt og hjelper deg med det du trenger. Huset er pusset opp med original hånd, og er rett og slett nydelig. Malerier på vegger og tak, og hvert rom har egen balkong.

casa buen viaje i Havanna

Casa Concordia

Casa Concordia reserverer vi som regel når vi har større grupper på besøk. Denne unike leiligheten har tre soverom og ligger i Havanna sentrum. Den har veldig høy standard med nydelig interiør og utsikt.