La Caña

Privat overnatting i Trinidad sies å være noe av den beste overnattingen som er på Cuba. Husene er av høy standard og familiene tar godt vare på deg.

La caña ligger rett ved vårt gjestehus Casa de Norge. Det er drevet av en veldig koselig familie. De bor i andre etasje og du i første. De leier ut to rom med privat bad, felles kjøkken og felles stue. Kan leies som enkeltrom eller hele som en leilighet.

Casa Ceferino

Casa Ceferino ligger bare et lite steinkast fra vårt gjestehus Casa de Norge. Huset består av to rom, ett bad, felles kjøkken og felles stue. Man kan leie hele huset om ønskelig. Her føler man seg raskt som hjemme!

Casa caribe

Casa caribe er drevet an nydelige Ada. En sosial dame som virkelig tar vare på sine gjester. Det ligger et par kvartal unna Parque central hvor man finner internett, butikker og cafeer. Her blir det garantert ikke kjedelig!

Casa el tulipan

Casa el tulipan er drevet av en dame fra Holland. Hun er gift med cubaneren Bernando. De snakker engelsk og spansk. Leier ut et nydelig rom med kjøkken og bad ensuit. Her vil du nyte gode samtaler og lange kvelder. Huset ligger på topp av Cuba junky over overnatting i Trinidad.

Overnatting i Trinidad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

EnglishEnglishNorwegianNorwegian