El balcon de liberty

Overnatting i Vardero. Varadero er Cubas lengste og kanskje flotteste strand. I El balcon de liberty sovner du til bølgeskvulp. Sjøen finner du nemlig rett på utsiden av husveggene. Dette huset ligger nærmest på stranden og har en nydelig felles terrasse hvor man kan nyte sola og havutsikten. Obs. Blir raskt fullbooket. Vær ute i god tid med booking.

Casa Rosa

Overnatting i Varadero kan være fantastisk om man finner de rette husene. Casa Rosa er et slikt hus. Her er det hotell-standard for alle penga. Casa Rosa er drevet av hyggelige Rosa og hennes mann. De bor et steinkast fra den fantastiske stranden i Varadero. Et steinkast unna turkis hav og hvit sand. Huset er av høy standard. De leier ut seks rom med dobbeltseng, bad og air condition. Om morgenen kommer du til dekket bord med en herlig frokost. Her kan du nyte late dager og samtidig bli kjent med en fin familie.

Casa Jorge & Betty

Et annet bra sted for overnatting i Varadero er Casa Jorge & Betty. Det er et gjestehus rett ved den åtte mil lange sandstranda i Varadero. Det er drevet av et nydelig ektepar som vil ta godt vare på deg mens du nyter sol og sand. De leier ut tre rom med eget bad, air-condition og lite kjøkken. Huset har også en nydelig hage med solsenger og utedusj. Les deres flotte anmeldelser på Tripadvisor.

(2) kommentarer

  1. Anonym

    Har du kontaktinfo på det Casa Rosa? Jeg fant det ikke..
    Mvh Tone

  2. Cubakone travels

    Hei. Du kan bestille via oss hvis du ønsker? Eller så kan du få telefon nummeret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *