fbpx
ferie på Cuba

Rundtur på 14 dager

Havanna - Viñales - Grisebukta - Trinidad - Cienfuegos - Varadero

  • Dette er en rundtur på Cuba hvor du vil oppleve Cubas høydepunkter.  Du begynner ferien i Havannas sjarmerende gater. Opplev gamlebyen som er oppført på UNESCOS verdensarvliste. Her går hverdagsliv hånd i hånd med cruise turister og severdigheter. En opplevelse for alle sansene.
  • I Viñales vil du besøke et unikt landskap. Grotter, sigarplantasjer og røde jorder. Du kan låne sykler eller utforske området på hesteryggen.
  • Etter et par dager går turen til Grisebukta. En lang kjøretur forbi sukkerplantasjer og cubansk landsbygd. Playa Larga er en liten perle i Grisebukta. Her vil du utforske det karibiske hav, snorkling og herlige solnedganger.
  • I vakre Trinidad har tiden stått stille de siste 200 årene. Brosteinsgater fra 1800 tallet fører deg til fargerike hus og kirker. Her vil du bo i vårt gjestehus Casa de Norge som ligger litt utenfor turistområdene. Her kommer brødmannen på sin sykkel om morgenen, hest og kjerre er fortsatt det mest brukte fremkomstmiddelet og fargerike colibrier besøker deg i hagen.
  • Deretter går turen til Cienfuegos. På veien stopper dere i El Nicho som er en nasjonalpark med jungel og vannfall.
  • De siste nettene tilbringer du i Varadero. Nyt sol, hvit sand og turkis hav før du reiser hjem.

Vi mener at Cuba er den perfekte ferie destinasjon for både store og små. Her kan du oppleve litt av alt. Både herlige strender, interessant historie, en spennende kultur, fantastisk dans og musikk samt vakker natur. Dette legger vi derfor opp til i våre rundreiser.

Flere turer med Cubakone travels

tur cuba

Det gylne triangel 14 dager

Havanna - Grisebukta - Trinidad  og Varadero. En blanding av strand, kultur og historie. Opplev det beste av Cuba.

øst cuba

På ukjente stier – Øst- Cuba – 21 dager

Dette er en rundtur på Cuba hvor du vil besøke steder utenfor allfarvei. 

turer til Cuba

Cuba på ekte 8 dager

Nyt Havannas gamle gater og historiske bygninger før vår sjåfør tar deg med til fargerike Trinidad.