Monster-høner

Chiken party in Cuba

Dette er en blogg fra cuba. En blogg fra hverdagslivet på Cuba. Og nå har vi akkurat kommet hjem etter å ha vært på eggejakt. Ikke påske enda tenker du kanskje? Men her i Trinidad er det ikke bare jakt på egg i påsken. Det er det ganske ofte. Og da snakker vi ikke påskeegg. Vi snakker ekte egg!

På Cuba er det stor varemangel. Plutselig mangler det ris, brød, melk. You name it. Og det kan jo være en utfordring når man driver en bed & breakfast….

HVOR ER BUNNPRIS NÅR MAN TRENGER DEN!!!

Overnatting i Trinidad

Turister ønsker jo gjerne egg til frokost. Og når butikkene ikke har dette må man ut på jakt. Jakte fra dør til dør. Som Jesus og Maria gikk vi der og spurte om noen selger egg. Cubanere er veldig hjelpsomme. Og til slutt fant vi noen som kunne guide oss på rett spor. Og noen på feil spor… Men etter å ha banket på noen dører finner vi en person som selger det hvite gullet.

Vi kjøpte høner

Så da bestemte vi oss. Vi skulle få oss høner! To høner for selskap, glede og EGG.

Og med hønene kom et eksperiment. Jeg hadde nemlig en ide om at høner legger flere egg om de får litt kos og klem! Aldri har jeg vel sett cubanere le så mye som da jeg sa dette. Det var det dummeste de hadde hørt. Så da var det bare en måte å finne ut av det på.

En høne – en eier – en filosofi. Let the game begin!

blogg fra cuba

De driter overalt

Det varte vel ca 4 dager. Maken til urokråker! Hønene har bokstavelig talt driti ut patioen vår. De driter overalt!

De har også spist opp mange av de fine plantene våre. Blant annet Norges dyrebare mynte som han bruker i cocktails. Min tomatplante som jeg endelig hadde fått til å gro har de også gaflet i seg.

De hakker rett og slett på alt som kan hakkes på! Til og med firfirslene og kolibriene i patioen forsvant! Ha, ha…

Nei maken til monster-høner har jeg aldri før møtt. Det toppet seg i dag når den ene faktisk klarte å bæsje meg på leggen!! Da bestemte jeg meg for at disse hønene må vekk! UT av vår patio. UT av mitt liv. Ha, ha..

Naboen vår er veldig fornøyd i dag. Han fikk to høner i gave 😉

Les mer fra vår blogg fra cuba her.

Posted by

Cubakone travels

Vi er et norsk-cubansk par som driver gjestehuset Casa de Norge på Cuba. Herfra hjelper vi deg å organisere din drømmetur til Cuba.

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

English English Norwegian Norwegian