Gode tips og råd om Cuba. Min Cuba guide

Her kommer litt informasjon om overnatting på Cuba. På Cuba kan man bo i hoteller eller casa particulares som er Cubas svar på bed&breakfast. Dette betyr at du leier et rom eller leilighet av en cubansk familie.

Les mer om cubas svar på bed & breakfast her.

Vår erfaring er at disse casaene ofte har bedre standard enn hotellene. Tatt i betraktning de stive prisene på hotellene, får man ofte mye mer for pengene ved å bo i casa.

I tillegg blir man kjent med cubanerne, og man kommer mer under huden på det cubanske samfunnet. Overnatting på Cuba kan man bestille via airbnb, cubajunky, booking og mange andre nettsider. Skal du bestille med air bnb må du gjøre det FØR du ankommer Cuba. Det er et amerikansk firma og man får derfor ikke bestilt overnatting her hvis du oppholder deg på Cuba.

Man kan også reise til Cuba uten å ha reservert overnatting. Det finnes mange casaer og som regel finner man alltid noe ledig. Men de beste er ofte fullbooket lang tid på forhånd. Det er ofte mange eiere av casaer som venter ivrig ved bussterminalen. Eventuelt kjører gjerne taxisjåføren din deg til et casa han kjenner til.

Lurer du på noe om Cuba, eller har gode råd å dele? Kommenter gjerne 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

English English Norwegian Norwegian