Cuba er et annerledes-land. Ved å jobbe frivillig på Cuba blir du kjent med dette annerledes-landet på en helt annen måte enn som vanlig turist.

Cubakone travels tilbyr Work and travel i Trinidad. Det betyr at du kan få kost og losji gratis mot å jobbe for oss og det cubanske folk.

Hjelpeprosjekt på Cuba

Deltar du på vårt Work and travel program vil du jobbe med alt fra byggearbeider, handle inn varer, dyrestell og lage mat. Hva du vil jobbe med avhenger av det spesifikke behovet som er når du besøker oss. I bytte mot din arbeidskraft får du kost og losji uten å betale i Casa de Norge.

Ved å jobbe frivillig på Cuba får du:

 • Oppleve en side av Cuba som du aldri ville fått som vanlig turist.
 • Gratis kost og losji i Casa de Norge.
 • Bli kjent med lokalbefolkningen.
 • Hjelpe de cubanere som trenger det mest.
 • Hjelpe gatehunder og katter.

Ved å jobbe frivillig må du:

 • Ha pågangsmot.
 • Ha tålmodighet. På Cuba er tålmodighet en dyd. Det kan skje at man må vente på alt fra materialer til mat.
 • Jobbe selvstendig.
 • Kunne ta ansvar.

Eksempler på våre hjelpeprosjekter

Bistå gatehunder og katter
Gatehunder og katter er et stort problem på Cuba. Vi kjenner flere hunde og katte-shelters. Disse er drevet av ildsjeler som tar vare på skadde og mishandlede hunder og katter som de finner på gata. Ønsker du å jobbe frivillig på Cuba kan dette være en av arbeidsoppgavene dine. Bistå i shelterene med å kjøpe mat, lage mat, vasking, stell og selvfølgelig masse kos 😉
Cuba reise. Hva man bør ha med til cubanere.
Dele ut klær og sko
Cuba er et land med stor fattigdom og mangel på mye. Vi reiser ofte til Cuba og har som regel med ekstra kofferter med klær og diverse som vi deler ut til de som trenger det mest. I tillegg legger våre gjester i Casa de Norge ofte igjen klær, sko og andre ting. Vi trenger ofte hjelp til å organisere disse tingene, da det ofte er mye, samt dele det ut. Dette kan du være med på som frivillig med Cubakone travels.
Hjelp til Cuba. Der trengs alt
Gjøre innkjøp
Det å gjøre innkjøp er veldig tidkrevende på Cuba. Ofte må man til ulike butikker for å få tak i de enkleste ting. Å gjøre innkjøp er en av oppgavene våre work and travel deltagere kan gjøre.
dele ut klær til cubanere
Byggearbeider

Du kan hjelpe til med byggearbeider i vårt gjestehus, Casa de Norge, eller hjelpe cubanske familier med byggearbeider. Arbeidet kan være å bære sement, murstein og sand. Det kan være at du må bistå i muring, slamming av vegger etc. På Cuba er det vanskelig å planlegge ting. Derfor er det viktig at du er fleksibel og bistår der det er behov der og da.

Frivillig arbeid på Cuba

Malearbeider i Casa de Norge

jobbe frivillig på Cuba er mulig

Ta kontakt om du syntes dette høres spennende ut. Eller spør i kommentarfeltet! Det er sikkert flere som lurer på det samme som deg 😉

(3) kommentarer

 1. /

  Jeg gleder meg til å jobbe med dere i høst! Nå samler jeg inn klær, sko, briller etc fra fine venner. Så godt at de som trenger det mest skal få det.

 2. Siri

  Jeg gleder meg til å jobbe med dere i høst! Nå samler jeg inn klær, sko, briller etc fra fine venner. Så godt at de som trenger det mest skal få det.

 3. Cubakone travels

  Så fantastisk Siri! Vi gleder oss så mye til du kommer!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

English English Norwegian Norwegian