Bra guider på Cuba er alfa og omega. Det er ihvertfall min erfaring. Cuba kan oppleves på så mange måter. Vårt fokus er å vise Cuba på ekte. Og da er man helt avhengig av å ha de beste guidene. Derfor er vi evig takknemlig for det crewet vi har klart å opparbeidet oss.

Les tilbakemeldinger på Tripadvisor.

Dailena

Dailena er Cubakone travels sin resepsjonist. I tillegg jobber hun som guide. Dailena representerer den nye generasjon cubanere, og viser våre gjester det ekte Cuba. Cuba bak kulissene er hennes spesialitet. I tillegg til hennes religion; Yoruba.

Les mer om Yoruba her. 

Taymara

Taymara er vår gode hjelper i Casa de Norge.  Hun lager en fantastisk frokost og holder huset ryddig. I tillegg tilbyr hun kurs i medisinske planter. Bruk av planter som legemiddel har alltid vært en stor del av den cubanske kulturen. Vi har gleden av å tilby denne unike aktiviteten til våre gjester.

Les mer om dette kurset her. 

claudia - guide i Havanna

Claudia

Claudia er vår guide i Havanna. Hun er vokst opp i Miramar og kjenner Havanna som sin egen bukselomme. I tillegg er hun utrolig kunnskapsrik og snakker perfekt engelsk.

Mickel

Mickel har lang fartstid som guide på Cuba. Han har fulgt store og små grupper rundt med buss og på sykkel. Han er bosatt i Havanna, men vokst opp i øst-Cuba. Han kjenner derfor Cuba fra øst til vest.

Alejandro

Alejandro er vår lokale guide i Trinidad. Han er født og oppvokst i Trinidad. Han tar deg med til Sukkermølledalen og viser deg Trinidads skjulte skatter. Han har mange års erfaring som guide, og snakker russisk, spansk og engelsk.

Les mer om utflukter i Trinidad her. 

Alexis

Alexis

Alexis er en av Cubakone travels sine ferskeste guider, og han har fått fantastiske tilbakemeldinger. Han er bosatt i nærheten av Havanna. Han snakker norsk og har vært på besøk i Norge flere ganger. Han tar deg med på den cubanske landeveien, og foreteller om cubanernes dagligliv.

Laima

Laima er vår guide i Topes de Collantes. Topes som det kalles på folkemunne er et naturreservat 40 minutters kjøring fra Trinidad. Hun er lommekjent i jungelen, og tar deg med til de vakreste vannfall og smaleste stier.

Les mer om Topes de collantes her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *