fbpx
Taymara serverer frokost og tilbyr kurs i medisinske planter

Taymara

Taymara er vår gode hjelper i Casa de Norge.  I tillegg tilbyr hun kurs i medisinske planter. Bruk av planter som legemiddel har alltid vært en stor del av den cubanske kulturen. Vi har gleden av å tilby denne unike aktiviteten til våre gjester.

Les mer om dette kurset her. 

guide for cubakone

Mickel A. Rodriguez Escalona

Mickel har lang fartstid som guide på Cuba. Han har fulgt store og små grupper rundt med buss og på sykkel. Han organiserer sykkelturer rundt på Cuba, og er behjelpelig med alt fra transport til mat. Han er bosatt i Havanna, men vokst opp i øst-Cuba. Han kjenner derfor godt Cuba fra øst til vest.

Alejandre jobber som guide for Cubakone travels

Alejandro

Alejandro er vår lokale guide i Trinidad. Han er født og oppvokst i Trinidad, og tar deg under huden på Trinidad og Cuba. Han har mange års erfaring som guide. Han snakker russisk, spansk og engelsk.

Les mer om utflukter i Trinidad her. 

alexis

Alexis Beltran

Alexis er en av Cubakone travels sine ferskeste guider, og han har fått fantastiske tilbakemeldinger. Han er bosatt på Cuba, men har vært på besøk i Norge flere ganger. Han snakker utrolig nok norsk etter bare et par besøk i Norge. Han tar deg med på den cubanske landeveien, og forteller deg om hvordan cubanere lever.

Laina vår guide i Trinidad

Laima

Vår guide i Topes de Collantes. Topes som det kalles på folkemunne er et naturreservat 40 minutters kjøring fra Trinidad. Hun er lommekjent i jungelen, og tar deg med til de vakreste vannfall og smaleste stier.

Les mer om Topes de collantes her. 

Dailena er vår guide og resepsjonist

Dailena Rodriguez

Dailena jobber som Cubakone travels sin resepsjonist. Hun bestiller hus, biler og guider. I tillegg jobber hun som guide. Dailena representerer den nye generasjon cubanere, og det er alltid spennende å snakke med henne. Hun forteller gjerne om Yoruba religionen som er en blanding av katolisme og afrikansk religion.

Les mer om Yoruba her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.