Tam-ta-ta-tam!!!

Trinidad på Cuba er en fantastisk by.

Ny nettside! Jepp! Vi innleder like gjerne helgen med å introdusere den nye nettsiden vår!

Mye arbeid, læring, frustrasjon, tårer, såre hender, forsking, sinneutbrudd, gledeshyl, smil og sene nattetimer har gått med til å etablere dette nye vidunderet. En stor takk til gode venner og word press-skolen for støtte og hjelp!

På grunn av overføring fra annen bloggplattform er det noe feil i skrift og bilde. Men fra nå av vil alle nye innlegg ha lik design.

Nettsiden vil i utgangspunktet være lik den tidligere bloggen med skildringer fra Cubas hverdagsliv, råd til den reisende og hjertesukk. Dette vil fortsatt være hovedfokus. Men vi har i tillegg tilført flere komponenter på nettsiden. Vi vil også tilby turer til Cuba på sikt, noe vi vil informere nærmere om her.

Vi håper du liker vår ny nettside og vil bidra med innspill og kommentarer om det er noe du lurer på, synes er merkelig eller bare vil si hei 😉

Den gamle bloggplattformen vil fortsette å være en stund fremover, men nye innlegg vil kun postes på www. cubakone.no fra og med i dag.

Følg oss også på:

Instagram: @cubakone eller @cubakoneshop

Facebook: www.facebook.com/cubakone eller www.facebook.com/cubakoneshop

Vi kan også kontaktes på mariannege@yahoo.no.

Vi håper dere følger oss videre på denne reisen.

Posted by

Cubakone travels

Vi er et norsk-cubansk par som driver gjestehuset Casa de Norge på Cuba. Herfra hjelper vi deg å organisere din drømmetur til Cuba.

Kanskje du også liker…

(2) kommentarer

  1. Kjersti Broen

    Gratulerer med ny nettside!

  2. koppene

    Tusen takk Kjersti! Håper folket liker den 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

English English Norwegian Norwegian