Vi hjelper deg å planlegge din drømmereise til Cuba!
  • Ønsker du å oppleve Cuba, men synes det virker vanskelig å planlegge turen på egen hånd?
  • Ønsker du å suse rundt i gamle amerikanere, ligge på en karibisk strand, røyke en cubansk sigar mens du ser det cubanske hverdagslivet vandre forbi?
  • Har du lyst til å oppleve en blanding av turist attraksjoner og det ekte Cuba?
  • Har du lyst til å oppleve litt av alt på denne fantastiske øya?

Da kan vi hjelpe deg!

Bosatt på Cuba

Vi er et norsk-cubansk par bosatt på Cuba. I byen Trinidad driver vi gjestehuset Casa de Norge. Herfra hjelper vi deg å arrangere din drømmereise til Cuba.

Vi åpnet dørene til Casa de Norge i desember 2016. Vi ble etterhvert godt kjent med cubanske guider, gjestehus i andre byer og sjåfører. Da forsto vi at vi også kunne organisere rundturer på Cuba. En drøm tok form.

Rundturer for enkelt personer og grupper

I 2017 begynte vi å organisere rundturer for enkeltpersoner. Dette fungerte bra, og vi har per dags dato arrangert rundturer for både enkeltpersoner og større grupper.

Vi har hatt besøk Treider fagskoler, Hardanger folkehøyskole og Henriette Lien på Yoga-reise i samarbeid med Jomfrureiser.

Tryggere for deg

Vi har opparbeidet oss en base med gode samarbeidspartnere over hele Cuba. Siden vi bor på Cuba kjenner vi landet godt. Vi har førstehåndskunnskap om landet, og baserer våre rundturer på egen erfaring. Vi har direkte kontakt med alle samarbeidspartnere. Noe som gjør det tryggere for deg å reise med Cubakone travels.

Vi hjelper deg å arrangere din drømmereise til Cuba!

Ta en kikk på våre forslag til rundturer, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud!

 

Les om Cubakone travels i media

KK.no - livet er vanskeligere her men det er verdt det

Nettmagainet 360 - møt cubakona som turte å satse på drømmen

 

Dette sier våre gjester om oss

Takk for en flott opplevelse!!

Kan varmt anbefale Cubakone Travels for alle som ønsker å oppleve Cuba.
Vårt ønske (undertegnede med to ungdommer på 12 og 14) var å bli kjent med det ekte Cuba, og det syns jeg absolutt vi fikk gleden av å gjøre. Lærte enormt mye av kunnskapsrike og hjelpsomme guider. I tillegg til flotte opplevelser, ble vi møtt med varme og gjestfrihet overalt hvor vi reiste. Turen var godt planlagt med en perfekt blanding av strandliv, kultur, historie og naturopplevelser. Hadde høye forventninger til turen, men det ble bare enda bedre 😁

 

Lise Nørstebø

My Guardian Angels of Trinidad

 

The city of Trinidad was the diamond in my adventure to Cuba and Marianne and Norge are what made it shine! Honestly, the pair make a brilliant duo.

 

Robin – Ireland

Amazing!!

Absolutely RECCOMENDED!! We had a great stay in this house! The house is lovely, surrounded by banana’s tree, full of artistic details. The Green Room, were we stayed, is amazing: is on the roof when you can relax and enjoy the Trinidad’s sunsets.

 

Eleonora B. – Belgium

 

Very friendly casa in the middle of Trinidad

Norge and Marianne will do everything to facilitate your needs, whether that means making you drinks, sharing tips on where to eat, helping you to rent bikes, taking you to a salsa club or fixing you a taxi, the word «no» simply doesn’t exist in their vocabulary.

 

Simen S. – Norway

Simen S.

 

Forslag til rundturer

Marianne

Eier: Marianne G. Eriksen

Marianne var på backpacking i Sør-Amerika da hun bokstavelig talt strandet på Cuba. Hun bor deler av året på Cuba hvor hun driver gjestehuset Casa de Norge med sin mann Norge.

Hun driver i tillegg reiseselskapet Cubakone travels som arrangerer turer til Cuba. Hun gir deg gode råd om Cuba-reisen og sørger for at du får en drømmetur til Cuba. Bli bedre kjent med Marianne og Norge her. 

Norge

Eier: Norge Flores Falcon

Norge (ja han heter faktisk det!) er opprinnelig fra Las Tunas. Han er musiker og låtskriver. Han flyttet til Trinidad i 2014. Der møtte han Marianne og sammen kjøpte de huset som har blitt til gjestehuset Casa de Norge. Han står for den daglige driften av gjestehuset. Han sørger for at din taxi kommer til tiden, at du har et sted å bo og han sørger for at du alltid vil spise fersk frukt og grønnsaker i Casa de Norge. Bli bedre kjent med Marianne og Norge her.