skreddersydde turer

Vi tilbyr skreddersydde turer til Cuba. Vi hjelper deg å planlegge din drømmetur. Om du reiser alene, med venner, kjæreste eller familie. Vi garanterer at du vil få en opplevelse for livet.

Har du brukt timevis på internett på jakt etter informasjon om Cuba, men alt du finner er gammelt og utdatert? Det er ikke så rart. På Cuba endrer ting seg raskt. Cuba er er fantastisk land. Men et spesielt land. Derfor ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge turen. Slik at du vil få den beste opplevelsen av Cuba. Cuba på ekte.

Vi er et norsk-cubansk par som driver et gjestehus i nydelige Trinidad helt sør på Cuba. Herfra hjelper turister å planlegge og gjennomføre sin drømmeferie på Cuba.

Les våre tilbakemeldinger på Tripadvisor her. 

Vi hjelper deg å planlegge reisen akkurat slik du vil ha den. Kanskje har du spesielle interesser eller steder du vil oppdage? Ikke nøl med å dele dine ideer.  Tidligere har vi hjulpet honningrøktere med å besøke honninggårder, gartnere med å besøke botaniske hager og kaffe-elskere å besøke kaffegårder. Alt er mulig. Ta kontakt med oss og fortell oss om dine interesser og drømmer.  Vi gleder oss til å hjelpe deg å planlegge din drømmetur til Cuba.

Les våre forslag til rundturer her

Ta kontakt for en Cuba-prat!

English English Norwegian Norwegian