Støtt orkan-ofrene

Støtt orkan-ofrene. Haiti og Cuba er i disse dager rammet av orkanen Matthew. Jeg vil herved oppfordre alle som har mulighet, til å støtte orkan-ofrene. Støtt en hjelpeorganisasjon som jobber i disse områdene. Blandt annet røde kors bistår de rammede på Cuba og Haiti. Disse menneskene har så lite, og er ekstra sårbare i forhold til naturkatastrofer.

Jeg har fått en del spørsmål i forhold til huset vårt, og om alt står bra til med de rundt oss. Det gjør det. Huset vårt er i Trinidad som ligger midt i landet. Orkanen rammet Cuba mest i øst.

Støtt orkan-ofrene på Cuba
Bilde fra VG

Det er forøvrig et nydelig område. Jeg har aldri vært der, men mange jeg har snakket med sier at dette er det fineste stedet på Cuba. Ikke bare er naturen fantastisk, men menneskene er fantastiske. Det sies at desto lenger øst på Cuba du kommer, desto hyggeligere er menneskene. Så gi din hjelp i dag. Støtt orkan-ofrene. Alle monner drar.

Les mer om Cubakone sine hjelpeprosjekter her.

Posted by

Cubakone travels

Vi er et norsk-cubansk par som driver gjestehuset Casa de Norge på Cuba. Herfra hjelper vi deg å organisere din drømmetur til Cuba.

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

English English Norwegian Norwegian