mural i Viñales

Hesteridning

Vi tilbyr rideturer i Trinidad og Viñales. Fra hesteryggen kommer man nærmere naturen. Man kommer frem til steder utenfor allfarvei og man kommer nærmere på lokalbefolkningen. Opplev sigarplantasjene i Viñales fra hesteryggen. Du kan dra på ridetur hele dagen eller et par timer.

Mural de la pre-historia

Mural de la pre-historia er et stort maleri som er malt på en fjellvegg tilhørende en av de mange mogotene i Viñales. Maleriet er 80 meter høy og 120 meter langt. Dette representerer oppdagelsene som ble gjort av den cubanske vitenskapsmannen Dr. Antonio Nuñez. Et besøk her gjør alltid inntrykk.

Leie sykkel

Lei sykkel på Cuba! Den perfekte måten å komme seg rundt i landet som har så få biler. Syklene er ikke alltid av nyeste slaget, men de er holdt godt ved like og det er trygt og sikkert og komme seg rundt. I tillegg kommer du lettere i kontakt med de lokale som henger rundt på fortauer og i veikryss.

En blogg om sykling i Viñales.

Besøk en tobakksgård

Tobakk er en av Cubas største eksportvarer. Viñales er kjent verden rundt for sin fantastiske tobakk. Her er klima og jordsmonn perfekt for tobakksplantene. Bli med på besøk til en av disse gårdene, og bli kjent med prosessen fra jord til sigar.

Les mer om Viñales her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

English English Norwegian Norwegian