Hesteridning

Hest er et av de vanligste transportmidlene på Cuba. Både med kjerre og med sal. Det er ikke sjelden å se ekte cowboyer med både hatt og støvler i de mindre byene.

Vi tilbyr rideturer i Trinidad og Viñales. På hesteryggen kommer man nærmere naturen. Man kan utforske steder utenfor allfarvei og man kommer tettere på lokalbefolkningen. Du kan dra på ridetur hele dagen eller et par timer. Både for øvet og nybegynner.

Mural de la pre-historia

Mural de la pre-historia er et stort maleri som er malt på en fjellvegg tilhørende en av de mange mogotene i Viñales. Mogote er de fjellformasjonene som Viñales er så kjent for.

Maleriet er 80 meter høyt og 120 meter langt. Maleriet har kraftige farger og representerer oppdagelsene som ble gjort av den cubanske vitenskapsmannen Dr. Antonio Nuñez.

Leie sykkel

Lei sykkel på Cuba! Den perfekte måten å komme seg rundt i landet som har så få biler. Syklene er ikke alltid av nyeste slaget, men de er holdt godt ved like og det er trygt og sikkert og komme seg rundt. I tillegg kommer du lettere i kontakt med de lokale som henger rundt på fortauer og i veikryss.

En blogg om sykling i Viñales.

Besøk en tobakksgård

Tobakk er en av Cubas største eksportvarer. Viñales er kjent verden rundt for sin fantastiske tobakk. Her er klima og jordsmonn perfekt for tobakksplantene. Bli med på besøk til en av disse gårdene, og bli kjent med prosessen fra jord til sigar.

Vil du lese mer om Viñales kan du lese her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *