Velkommen til Casa de Norge

guesthouse cuba

Da var vi i gang! Velkommen til Casa de Norge!

Belegget har så langt gått over all forventning. Air bnb har vist seg å være den beste bookingsiden så langt. Vi har hatt besøk av folk fra Estland og Tyrkia. USA, Danmark og Norge. Utrolig gøy å bli kjent med så mange fine folk! Da gjenstår det bare å se om folket der ute liker gjestehuset vårt!

Spent, spent, spent 😀 De tre amerikanerne som var her i natt spiste ihvertfall åtte egg til frokost og to kanner med kaffe. Så de likte ihvertfall maten vår! Hi hi…. 😀

Ellers går dagene med til det vanlige her. På leting etter varer av ymse slag. Kø-ståing er en del av hverdagen. Særlig nå som det nærmer seg juletider er det bare å hamstre.

Kyllingkø

Cuba Trinidad

Tomatpurekø

Det blir kjapt tomt i butikkene i disse tider så vi har stått i både kylling-kø og vin-kø. Om ikke vi har så mye varer å velge mellom i butikken har vi ihvertfall ferske frukt og grønnsaker i gata.

marked på Cuba

Og når kø-ståingen er over er det bare å fortsette arbeidsdagen med å organisere huset. Oppfinnsomheten har få (om ingen..) grenser og vi gjør som best vi kan med de midler vi har til rådighet. Det gjelder å finne originale løsninger på alt fra oppbevaring, lamper, rammer og sofaer. Synes vi har funnet en del kule løsninger om jeg må si det selv. Et utvalg kommer her.

Malingspann-lokk funker fint til å skjule stygge hull hvor det elektriske sitter.
Hjemmesnekret sofa, lampe og bord.
Blyanter funker fint som oppheng til vinglass i baren.
Blyanter funker fint som oppheng til vinglass i baren.
Ny bar
Lampe av egg og dopapir-ruller lyser opp vår hjemmesnekrede bar.

Maling gjør underverker

Oppussing av gammel seng Maling gjør underverker.

Bord av tønne Bord kan lages av så mangt.

Hjemmelagde bord Ja, så mangt..

Nøkler til rom i Casa de Norge
Nøkler til rom.

Les mer om oppussing av Casa de Norge her.

Velkommen skal dere være!

Posted by

Cubakone travels

Vi er et norsk-cubansk par som driver gjestehuset Casa de Norge på Cuba. Herfra hjelper vi deg å organisere din drømmetur til Cuba.

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

English English Norwegian Norwegian