Where to stay in Cuba?

Unik overnatting på Cuba. Casa de Norge er et gjestehus i Trinidad sør på Cuba. Da vi kjøpte huset i 2016 var det et falleferdig murhus, men med mye kjærlighet og kreativitet ble det til gjestehuset Casa de Norge. Her tar vi imot mennesker fra hele verden, men særlig har vi hatt besøk av mange nordmenn.

Det er et gjestehus med originale løsninger, fantasi og lekenhet. Huset vårt ligger 10 minutters gåtur fra Trinidad sentrum. Det ligger i et ekte cubansk nabolag hvor du vil våkne opp til hanegal, grisegrynt og  brødmannen som leverer ferske brød på sykkelen sin. Huset er omkranset av banan-palmer og advocado-trær. I vår frodige bakgård serverer vi frokost og middag ved forespørsel. Her holder vi også dansekurs, cocktailkurs og matkurs.

I dag leier vi ut to rom. Begge med aircondition og eget bad. Fra tak-terrassen har du utsikt til det karibiske hav i det fjerne. Her finner du hengekøyer hvor du kan nyte solnedgangen og de cubanske duene. På Cuba er det nemlig en hobby å ha brevduer. Disse slippes ut ved solnedgang, og de samler seg i store flokker som flyr over takene. Et fantastisk skue. Anbefaler en Cuba libre til denne opplevelsen 😉

Huset vårt er rett og slet en unik perle som du sent vil glemme.

Anmeldelse på Tripadvisor

Patria

Overnatting på Cuba. Vi anbefaler på det sterkeste å bo i casa particular. I vårt casa particular leier vi ut to rom.

Rommet Patria finner du på toppen av vårt hus. På Cuba bygger de gjerne ekstra rom på taket av huset. Noe som også er gjort i vårt hus. Rommet har egen inngang fra gateplan. En trapp fra gata tar deg opp til taket hvor du finner Patria.

Patria er et stort og luftig rom. Her finner du en dobbeltseng og enkeltseng. Her er plass til tre personer. Rommet har mange vinduer, håndmalte gulv og grønne vegger. Rommet har privat bad, air condition, vifte og et lite kjøleskap. Utenfor finner du en terrasse med gyngestoler. Perfekt for å slappe av etter lange dager i solen i Trinidad.

Vida

Rommet Vida ligger i første etasje i Casa de Norge.  Det har blå vegger og håndmalte gulv. Rommet har privat bad, air condition og vifte. Her har du direkte tilgang til stuen og bakgården med hengekøyer og gyngestoler. Det er her vi serverer frokost og middag, samt holder husets ulike kurs.

Skriv til oss for bestilling

(4) kommentarer

 1. Unni Marie Pettrrsen

  Kan tenke meg 14 dg og bu på gjestehuset. Må også vite ca. Penger til bruk der og pegeform. Mulig mange som reiser rundt ilag? Treng litt støtte. Flyreise koster? Viktige ting å ta med og gi bort?.

 2. Elin Dahl Svendsen

  Er veldig interessert å å komme tilbake til Cuba, var der sist i 2015 sammen med mannen min, vi reiste rundt på Cuba med buss, vi var i Havana, Trinidad, Varadero, St. Clara og Vinales, totalt 4 uker. Mannen min døde dessverre i 2018 på ferie i Hellas, så hvis jeg kommer tilbake, så vil det være sammen med en eller flere venninner, vi er fra 60-68 år gamle og er veldig glad i å reise.
  Jeg har sendt deg en PM via din konto på Instagram i dag.

 3. Cubakone travels

  Hei Unni Marie! Så gøy at du vil oppleve Cuba. Jeg anbefaler alltid å ha med nok euro til hele oppholdet og veksle i husene der man bor. Er man med på en organisert tur med oss pleier jeg å anbefale å ha med 50 euro per dag. Valutaen på Cuba er peso men man bruker mye euro og dollar som turist. Mange ønsker betaling i dette. Ang fellestur har vi ingen på trappene for øyeblikket men jeg er i dialog med flere ang fellestur til vinteren. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet så vil du få info når det skjer. Eller følg oss i sosiale medier. Vi er på instragram og facebook.
  Ang flyreise pleier jeg å bruke Skyscanner. Momondo fungerer ikke pga boikotten mot Cuba. Jeg er behjelpelig med å finne flyreise om du ønsker. Ta gjerne kontakt på mail for videre dialog. Hilsen Marianne

 4. Cubakone travels

  Så gøy å høre at dere vil tilbake til Cuba! Jeg hjelper dere gjerne å organisere turen! Har svart deg mer utfyllende på instahgram 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *