Where to stay in Cuba?

Unik overnatting på Cuba. Casa de Norge er et gjestehus i Trinidad sør på Cuba. Da vi kjøpte huset i 2016 var det et falleferdig murhus, men med mye kjærlighet og kreativitet ble det til gjestehuset Casa de Norge. Her tar vi imot mennesker fra hele verden, men særlig har vi hatt besøk av mange nordmenn.

Det er et gjestehus med originale løsninger, fantasi og lekenhet. Huset vårt ligger 10 minutters gåtur fra Trinidad sentrum. Det ligger i et ekte cubansk nabolag hvor du vil våkne opp til hanegal, grisegrynt og brødmannen som leverer ferske brød på sykkelen sin. Huset er omkranset av banan-palmer og advocado-trær. I vår frodige bakgård serverer vi frokost og middag ved forespørsel. Her holder vi også dansekurs, cocktailkurs og matkurs.

I dag leier vi ut to rom. Begge med aircondition og eget bad. Fra tak-terrassen har du utsikt til det karibiske hav i det fjerne. Her finner du hengekøyer hvor du kan nyte solnedgangen og de cubanske duene. På Cuba er det nemlig en hobby å ha brevduer. Disse slippes ut ved solnedgang, og de samler seg i store flokker som flyr over takene. Et fantastisk skue. Anbefaler en Cuba libre til denne opplevelsen 😉

Huset vårt er rett og slet en unik perle som du sent vil glemme.

Anmeldelse på Tripadvisor

Patria

Overnatting på Cuba i rommet Patria. Det finner du på toppen av vårt hus. På Cuba bygger de gjerne ekstra rom på taket av huset. Noe som også er gjort i vårt hus. Rommet har egen inngang fra gateplan. En trapp fra gata tar deg opp til taket hvor du finner Patria.

Patria er et stort og luftig rom. Her finner du en dobbeltseng og enkeltseng. Her er plass til tre personer. Rommet har mange vinduer, håndmalte gulv og grønne vegger. Rommet har privat bad, air condition og vifte. Utenfor finner du en terrasse med gyngestoler. Perfekt for å slappe av etter lange dager i solen i Trinidad.

Vida

Overnatting på Cuba i rommet Vida som ligger i første etasje i Casa de Norge. Det har blå vegger og håndmalte gulv. Rommet har privat bad, air condition og vifte. Her har du direkte tilgang til stuen og bakgården med hengekøyer og gyngestoler. Dett er hvor vi serverer frokost, middag og holder både dansekurs og matkurs.

Skriv til oss for bestilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *