overnatting på Cuba

Unik overnatting på Cuba. Casa de Norge er et gjestehus i Trinidad sør på Cuba. Da vi kjøpte huset i 2016 var det et falleferdig murhus. Med mye kjærlighet og kreativitet er det i dag et gjestehus med originale løsninger, fantasi og lekenhet. Huset vårt ligger ved Plaza Santa Ana i Trinidad. Det ligger i et autentisk cubansk nabolag. Her vil du våkne opp til hanegal, grisegrynt og brødmannen som leverer ferske brød med sykkelen sin.

I dag leier vi ut to rom. Begge med aircondition og eget bad. Det blå rommet og det gule rommet.

Vår tak-terrasse har utsikt til det karibiske hav og er omkranset av bananpalmer og mangotrær. Her finner du gyngestoler og hengekøyer slik at du kan nyte den fantastiske utsikten. Her kan du også oppleve fantastiske solnedganger som farger himmelen lilla, rød og orange, men de cubanske due-temmerene slipper duene ut på himmelen. Duene flyr i store flokker rett over hodet på deg. Kjenner du denne tradisjonen? Hvis ikke kan du lese mer her.

Vi har også en nydelig bakgård hvor vi serverer frokost og middag ved forespørsel. Her holder vi også dansekurs, cocktailkurs og matkurs. I bakgården vokser bananplanter, mangotrær og andre eksotiske vekster.

Huset vårt er rett og slet en unik perle som du sent vil glemme.

Anmeldelser på Tripadvisor

Where to stay in Cuba?

Patria

Unik overnatting på Cuba i det blå rommet. Det blå rommet ligger på toppen av vårt hus med privat inngang. Rommet er stort og luftig. Det har mange vinduer, håndmalte gulv og blå vegger. Det har bad en-suit, air condition og vifte. Utenfor finner du en terrasse med gyngestoler. Perfekt for å slappe av etter lange dager i solen her i Trinidad.

det hvite rommet

Vida

Herlig overnatting på Cuba i det gule rommet som ligger i første etasje i Casa de Norge. Det har gule vegger. Det har bad en-suit, air condition og vifte. Man har direkte tilgang til stuen og bakgård med hengekøyer og gyngestoler.

Skriv til oss

English English Norwegian Norwegian