overnatting på Cuba

Unik overnatting på Cuba. Casa de Norge er et gjestehus i Trinidad sør på Cuba. Da vi kjøpte huset i 2016 var det et falleferdig murhus. Med mye kjærlighet og kreativitet er det i dag et gjestehus med originale løsninger, fantasi og lekenhet. Huset vårt ligger ved Plaza Santa Ana i Trinidad. Det ligger i et autentisk cubansk nabolag. Her vil du våkne opp til hanegal, grisegrynt og brødmannen som leverer ferske brød med sykkelen sin.

Overnatting på Cuba

I dag leier vi ut to rom. Begge med aircondition og eget bad.

Vår tak-terrasse har utsikt til det karibiske hav og er omkranset av banan-palmer og advocado-trær. Her finner du gyngestoler og hengekøyer slik at du kan nyte den fantastiske utsikten. Her kan du også oppleve fantastiske solnedganger som farger himmelen lilla, rød og orange. Sist men ikke minst er det den perfekt plassen å observere de cubanske due-temmerene som slipper duene ut om kvelden. Duene flyr i store flokker rett over hodet på deg.

I vår frodige bakgård serverer vi frokost og middag ved forespørsel. Her holder vi også dansekurs, cocktailkurs og matkurs.

Huset vårt er rett og slet en unik perle som du sent vil glemme.

Anmeldelse på Tripadvisor

Patria

Unik overnatting på Cuba i det blå rommet. Det blå rommet ligger på toppen av vårt hus med privat inngang. Rommet er stort og luftig. Det har mange vinduer, håndmalte gulv og blå vegger. Det har bad en-suit, air condition og vifte. Utenfor finner du en terrasse med gyngestoler. Perfekt for å slappe av etter lange dager i solen her i Trinidad.

Patria

Herlig overnatting på Cuba i det gule rommet som ligger i første etasje i Casa de Norge. Det har gule vegger. Det har bad en-suit, air condition og vifte. Man har direkte tilgang til stuen og bakgård med hengekøyer og gyngestoler.

Skriv til oss

English English Norwegian Norwegian