skreddersydde reiser til Cuba

Hei! Så hyggelig at du kikker innom Cubakone travels! Cubakona heter egentlig Marianne Erisken, og i 2015 dro jeg på backpacking til Sør-Amerika. En reise som viste seg å forandre hele mitt liv.

Første stopp var Cuba. Jeg hadde egentlig aldri noe stort ønske om å dra til Cuba, men min reise-kompis hadde alltid drømt om å reise dit. Da jeg ankom Havanna var det som å komme til en annen verden. Biler fra 50 tallet møtte meg på veien fra flyplassen, hotellet mitt lå i et smalt smug i gamlebyen i Havanna og dans og musikk på hvert gatehjørne.

Kort fortalt kom jeg meg aldri til resten av Sør-Amerika. I Trinidad møtte jeg en mann som het Norge. Det var skjebnebestemt fant jeg ut, og jeg strandet på Cuba. Nærmere bestemt Trinidad.

I Trinidad kjøpte vi et skall av et hus. Vi bygde det opp bit for bit, med hjemmelagde møbler og mye kjærlighet. Vi døpte det Casa de Norge, og begynte å leie ut rom. Etter en stund fortsto vi at vi satt på mye kunnskap som kom turistene til gode. Derfor begynte vi å hjelpe nordmenn å planlegge Cuba-turen. Et lite reiseselskap var født. En ferie ble altså til en drøm. Og en drøm ble til et liv.

Les om team Cubakone her

Lurer du på noe angående Cuba, ikke nøl med å ta kontakt. Vi brenner for å vise frem Cuba på ekte. På godt og på vondt.

Vårt ønske og mål er at du legger igjen en bit av hjertet ditt på Cuba, slik vi har gjort.

Les mer om oss på Tripadvisor.

Kontakt oss for skreddersydde reiser til Cuba

[contact-form-7 id="4743" title="Kontaktskjema 1"]