skreddersydde reiser til Cuba

Hei! Så hyggelig at du kikker innom Cubakone! Cubakona heter egentlig Marianne. I 2015 skulle jeg på backpacking i Sør-Amerika. Første stopp var Cuba. Og der møtte jeg en mann som het Norge! Kort fortalt kom jeg meg aldri til resten av Sør-Amerika. Strandet på Cuba. Nærmere bestemt Trinidad.

I dag driver vi gjestehuset Casa de Norge i Trinidad. Samme byen som vi møttes. Trinidad er en liten by som grenser til fjell sukkerplantasjer, skog og det karibiske hav. Sentrum av byen står på Unescos verdensarvliste. Koloniale fargerike hus, brosteinsgater og musikk på hvert gatehjørne gjør Trinidad til sentrum for hyggelige opplevelser på Cuba.

Byen har litt av alt. På en måte finner man hele Cuba i Trinidad. Det var nettopp derfor vi valgte Trinidad. Dette et også noe mange av våre gjester erfarer. Mange må endre på reiseruten når de kommer til Trinidad. De fleste ønsker å være flere netter enn det de har bestilt.

Les om team Cubakone her

Da vi åpnet dørene til gjestehuset forsto vi at vi satt på mye kunnskap som kunne komme turistene til gode. Derfor begynte vi å planlegge turer til Cuba for vinterfrosne nordmenn. I dag samarbeider vi med de beste sjåfører og guider. Noen snakker til og med norsk!

En ferie ble altså til en drøm. Og en drøm ble til et liv.

Lurer du på noe angående Cuba, ikke nøl med å ta kontakt. Vi brenner for å vise frem Cuba på ekte. På godt og på vondt. Mitt ønske er at du legger igjen en bit av hjertet ditt på Cuba, slik jeg gjorde.

Les mer om oss på Tripadvisor.

Skriv til oss

English English Norwegian Norwegian