skreddersydde reiser til Cuba

Hei! Så hyggelig at du kikker innom Cubakone! Cubakone heter egentlig Marianne G. Eriksen. Jeg skule på rundreise i Sør-Amerika i 2015 da jeg møtte en mann ved navn Norge! Det var meant to be og i mars 2016 kjøpte vi huset som skulle bli vårt gjestehus. Jeg kom meg aldri til Sør-Amerika og strandet bokstavelig talt på Cuba 😉

I dag driver vi gjestehuset Casa de Norge i Trinidad sør på Cuba. En fantastisk fargerik by som grenser både til fjellkjeder, det karibiske hav og sukkerplantasjer. Det var nettopp derfor vi bestemte oss for å bosette oss i Trinidad, Byen har litt av alt. Noe også våre gjester har fått erfare. Det er ikke uvanlig å bli flere netter enn det som var tenkt. Byen er vel verdt flere dager og vi hjelper deg gjerne å planlegge oppholdet ditt.

Les om team Cubakone her

Da vi åpnet dørene til gjestehuset ble vi godt kjent med andre gjestehus, guider og sjåfører. Vi forsto at vi satt på mye kunnskap som kunne komme turister til gode. Derfor begynte vi å planlegge turer til Cuba for vinterfrosne nordmenn. En drøm tok form. Lurer du på noe angående turer, Cuba generelt eller overnatting. Ta kontakt og vi skal gjøre det ytterste for å hjelpe deg. Vårt ønske er at du legger igjen en bit av hjertet ditt på Cuba, slik jeg gjorde.

Les mer om oss på Tripadvisor.

Kontakt oss

English English Norwegian Norwegian