Generell info

Cubakone travels er svært opptatt av at sine kunder skal føle seg trygge og vel tatt vare på til en hver tid på Cuba. Vi arbeider kontinuerlig med å finne gode samarbeidspartnere. Cuba er et annerledes-land, og mye uventet kan oppstå. Om dette skulle skje er det svært viktig at våre kunder kontakter oss i Cubakone travels direkte. Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Betaling

Når en avtale er inngått vil den reisende motta en bestillingsbekreftelse med faktura. Faktura må betales senest 30 dager før avreisedato.

Avbestilling

Ved avbestilling tidligere enn 30 dager før avreisedato, vil hele beløp minus en sum på 1000 kr per person tilbakebetales.

Ved avbestilling 30 dager eller nærmere avreisedato kan vi ikke refundere reisens beløp. Da må reiseforsikring dekke et eventuelt tap.

Cubakone travels sitt ansvar

Cubakone travels garanterer å sikre alle elementer som inngår i reisepakken og gjennomføre avtalte aktiviteter. Endringer i programmet forekomme, men vi vil da gjøre vårt ytterste for å kompensere med tilsvarende eller bedre tilbud. Endringene vil bli meddelt kunden hurtigst mulig.

Cubakone travels kan derimot ikke holdes ansvarlig for mangler, endringer og avlysninger pga. force majeure eller force majeure-lignende hendelser. Dvs hendelser som Cubakone travels ved avtalens inngåelse ikke kunne forutse, redusere eller avverge (f.eks. avtalebrudd, uoffisielle streiker, jordskjelv, krig etc).

Kundens ansvar

Reisedokumenter, reiseforsikring og vaksiner

Det er kundens ansvar å sørge for flybilletter, gyldig pass, visum, avbestilling- og reiseforsikring.

Uteblivelser og lignende

Det er ikke mulig å kreve erstatning fra Cubakone travels for uteblivelser eller ubenyttede tjenester. Dersom reisedeltakeren ikke innfinner seg på angitt sted til angitt tid, eller dersom deltakeren ikke kan møte eller fullføre reisen har Cubakone travels rett til å kreve total pris for reisen.

Endring av bestilling

Etter den bindende registreringen kan ikke reisen endres uten godkjennelse fra Cubakone travels. Det må påregnes ytterligere omkostninger for eventuelle endringer.

Info om overnatting

Cubakone travels samarbeider kun med casa particular. Cubas svar på bed & breakfast. Dette betyr at dere vil bo hjemme hos cubanere. Rommene varierer noe i utforming. Noen rom har terrasse, andre ikke. Noen har egen inngang. Noen deler inngang med vertene. Noen av rommene kan være av enkel standard, andre er mer lukseriøse. Noen har delt bad, andre har privat bad. Våre priser er basert på delt dobbeltrom.

Info om transport

Bilparken til Cuba er gammel. Den består av gamle amerikanere fra 50 tallet, russiske ladaer fra 70 tallet og «nyere» biler fra 90 tallet. Biler av nyere dato finnes, men de er vanskelig å oppdrive. Vi jobber kontinuerlig med å finne nyere biler til transport over lengre avstander. Men vær klar over at dette ikke er garantert.

English English Norwegian Norwegian