fbpx
Generell info

Cubakone travels er svært opptatt av at sine kunder skal føle seg trygge og vel tatt vare på til en hver tid på Cuba. Vi arbeider kontinuerlig med å finne gode samarbeidspartnere. Cuba er et annerledes-land, og mye uventet kan oppstå. Om dette skulle skje er det svært viktig at våre kunder kontakter oss i Cubakone travels direkte. Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet. 

Info om overnatting

Overnatting på Cuba er ikke som overnatting i andre land. Hotellene er ofte gamle og slitt. Derfor bruker vi i Cubakone travels kun casa particular. Dette betyr at dere vil bo hjemme hos cubanere. Cubanere kan leie ut ett eller flere rom i huset sitt. Rommene varierer noe i utforming. Noen rom har terrasse, andre ikke. Noen har egen inngang. Andre deler inngang med vertene. Noen av rommene kan være av enkel standard, andre er mer lukseriøse. Noen har delt bad, andre har privat bad. Våre priser er basert på delt dobbeltrom. Om man sammenligner prisnivå med cubanske hoteller er vår opplevelse at man får mye mer for pengene ved å bruke casaer. Man kommer også mye nærmere det cubanske folk. Noe som er målet ved turene våre. 

Info om transport

Bilparken til Cuba er gammel. Den består av gamle amerikanere fra 50 tallet, russiske ladaer fra 70 tallet og «nyere» biler fra 90 tallet. Biler av nyere dato finnes, men de er vanskelig å oppdrive. Vi jobber kontinuerlig med å finne nyere biler til transport over lengre avstander. Men vær klar over at dette ikke er garantert.

Cubakone travels sitt ansvar

Cubakone travels garanterer å sikre alle elementer som inngår i reisepakken og gjennomføre avtalte aktiviteter. Endringer i programmet forekomme, men vi vil da gjøre vårt ytterste for å kompensere med tilsvarende eller bedre tilbud. Endringene vil bli meddelt kunden hurtigst mulig. 

Cubakone travels kan derimot ikke holdes ansvarlig for mangler, endringer og avlysninger pga. force majeure eller force majeure-lignende hendelser. Dvs hendelser som Cubakone travels ved avtalens inngåelse ikke kunne forutse, redusere eller avverge (f.eks. avtalebrudd, uoffisielle streiker, jordskjelv, krig etc).

Kundens ansvar
Reisedokumenter, reiseforsikring og vaksiner

Det er kundens ansvar å sørge for flybilletter, gyldig pass, visum, avbestilling- og reiseforsikring samt obligatoriske vaksiner.

Uteblivelser og lignende

Det er ikke mulig å kreve erstatning fra Cubakone travels for uteblivelser eller ubenyttede tjenester. Dersom reisedeltakeren ikke innfinner seg på angitt sted til angitt tid, eller dersom deltakeren ikke kan møte eller fullføre reisen har Cubakone travels rett til å kreve total pris for reisen.

Endring av bestilling

Etter den bindende registreringen kan ikke reisen endres uten godkjennelse fra Cubakone travels. Det må påregnes ytterligere omkostninger for eventuelle endringer.

Takk for at du reiser med Cubakone travels. Vi vil gjøre vårt ytterste for at denne turen vil bli en minnerik opplevelse for deg. Hasta Luego!