Cuba for den eventyrlystne

14 Days

Rundreise på Cuba er er opplevelse for livet. Denne rundturen viser deg det beste av Cuba. Turen passer deg som liker at det skjer mye på ferie. Du vil oppleve mye, og reise over store avstander. På våre turer benytter vi oss alltid av Casa particular. Cubas svar på Bed & Breakfast. Les mer om det her.

Reisebloggeren Reiseperler var på tur med oss. Les om deres opplevelser her.

Våre rundturer inkluderer privat transport, overnatting, utflukter og guiding.

Pris på denne rundturen er 19 500 kr.

Forslag til andre turer her.

Rundreise på Cuba

Dette er inkludert

  • All transport.
  • Henting og bringing til flyplass.
  • Overnatting i gjestehus
  • Frokost.
  • Guide når det står nevnt i program.
  • Aktiviteter nevnt i program.
  • Inngangsbilletter ved museer, konserter etc.

Dette er ikke inkludert

  • Visum
  • Flyreise
  • Måltider utover frokost

Detaljert program

Taxi og guide møter dere på flyplassen. Dere kjører til Viñales som ligger ca to timers kjøring fra flyplassen. En nydelig dal hvor den cubanske tobakken blir produsert. Innlosjering i gjestehus.

Day 2 :
Viñales

Guidet kjøretur i området. Dere besøker de kjente turistattraksjonene Mural de la pre-historia, cueva de los indios og så klart en tobakksgård.

Avreise til Playa Larga i Grisebukta. Guide følger. På veien spiser dere lunsj hos guiden og besøker en liten gård på veien. Innlosjering i casa på stranden i Playa Larga.

Dere besøker Punta Perdiz. Et badested ved det karibiske hav med klipper og turkis hav. Her kan man snorkle, bade og spise en god lunsj.

Dere besøker Peninsula de Zapata National Park. Krokodiller, colibrier, mangrove skog og annen spennende natur venter deg.

Avreise til Trinidad med stopp i Cienfuegos. En kolonial perle med mye historie. Guide følger.
Innlosjering i Casa de Norge i Trinidad. Dagen er til egen disposisjon.

Day 7 :
Trinidad

Etter over en uke på Cuba har dere antagelig mange spørsmål. Vår guide gir deg svarene. «Bak kulissene» er en gåtur i gatene rundt Trinidad hvor turistene vanligvis ikke ferdes. Etter denne turen er det mulighet for å besøke en familie som driver et dyre-shelter for gatehunder og gatekatter i sentrum av Trinidad.

Day 8 :
Trinidad

Guidet tur til Sukkermølledalen. En kort kjøretur utenfor Trinidad finner man denne nydelige dalen. Bli kjent med historien til Trinidad og Cuba.

Day 9 :
Ancon

Nyt siste dagen i Trinidad på stranden Ancon. Det karibiske hav venter på deg.
På kvelden er det salsakurs under bananpalmene i Casa de Norge. Etterpå er det mulig å teste danseferdighetene på konsert i Casa de la música i sentrum.

Avreise til Havanna. På veien stopper dere i Santa Clara om ønskelig. Der vil man besøke gravstedet til Che Guevara og andre historiske steder.

Day 11 :
Havanna

Innlosjering i gjestehus i gamlebyen eller centro Havanna. Resten av dagen til egen disposisjon. Bli kjent i nabolaget.

Day 12 :
Gamlebyen

I dag er det gamlebyen i Havanna som skal utforskes sammen med vår guide. I Havanna vieja møtes to verdener. Den nye og den gamle verden. En spennende og lærerik tur. Ta på gode gåsko!

Den obligatoriske rundturen med cabriolet står for tur. Dere besøker de mest kjente stedene i Havanna. Som El Malecón, Revolusjonsplassen, Hotell National og mer. Turen avsluttes på en sigarfabrikk, hvor dere får en guidet tur med guide fra fabrikken.

Day 14 :
Flyplass

Siste dag i Havanna. Kanskje du rekker å gjøre unna de siste souvenir-kjøp etter frokost? Transport til flyplass.

Er deres turer inkludert fly?

Våre turer inkluderer ikke fly. Det må du bestille på feks momondo.

Skreddersyr dere turer?

Ja det gjør vi. Faktisk er de fleste turer vi selger skreddersydde. Skriv til oss og fortell når dere skal være på Cuba, deres interesser og ønsker. Vi sender et forslag på mail, dere vurderer vårt forslag og sammen blir vi enig om deres drømmetur til Cuba.

Er Cuba trygt?

Cuba er veldig trygt. Det er et av de tryggeste landene å reise til i hele Sør-Amerika. Les mer om dette i vår Cuba guide https://cubakone.no/cuba-guide/

Hvordan er det å reise på Cuba med barn?

Det går fint å reise på Cuba med barn. Jeg vil anbefale å reise på organisert tur siden det kan være mye venting og endring om man reiser på egen hånd. Cubanere elsker barn.

Kan dere hjelpe oss å bestille hotell?

Dessverre kan vi ikke hjelpe med dette. Vi bruker kun casa particulares som er Cubas svar på bed & breakfast. Det er mange av disse som har like bra standard som hotellene. Les mer om det her https://cubakone.no/cuba-casa-particular/

You can send your enquiry via the form below.

Cuba for den eventyrlystne